Среда, 15.05.2024, 09:03
Главная » 2009 » Январь » 29 » Кубок України 2009 року
Кубок України 2009 року
14:01
   



         28 січня 2009 року відбулися перші матчі розіграшу Кубка України 2009 року з футзалу серед жіночих команд
результати матчів:

І пара: "НУХТ" м. Київ  - "ДЮСШ  №3" м. Івано-Франківськ
          3 - 2 (0 - 1)

ІІ пара: "Ніка-педуніверситет" м. Полтава - "Спартак" м. Чернігів
          7 - 0

ІІІ пара: "Легіон" м. Луцьк - "Олімп" м. Славутич
                0 - 14

ІV пара: "Біличанка-НПУ" смт. Коцюбинське - "Спарта К" м. Київ
               9 - 2 (2 - 2)

        Із 4 пар учасників найбільш цікавими та інтригуючими були зустрічі у Полтаві та Києві. Вищоліговий "НУХТ" приймав амбітну команду з Івано-Франківська. У тренера Олійника Івана Івановича підібралася непограна команда, яка  поставила собі за мету потрапити до фіналу Кубка. І виступ команди підтвердив, що ці амбіції мають конкретне вираження у змісті гри та результаті. Адже мінімална перемога "НУХТу" абсолютно не гарантує йому вихід до наступної стадії змагань.
          У Полтаві інтриги не вийшло. Впевнена перемога місцевої "Ніки" дає можливість президенту Клубу Ягодкіну С.Г. спокійно готуватися до наступних матчів.
           Поєдинок у Луцьку можна відзначити хіба що у плані результату. Впевнена перемога Славутичської команди говорить лише про те, що місцевій владі потрібно більше приділяти уваги своїй команді. Адже за рівнем гри та підготовки команда Панченка Володимира Володимировича має всі підстави виступати у вищій лізі Українського чемпіонату. Для цього є практично все, окрім певної фінансової підтримки.
           Дійючий володар Кубка України "Біличанка-НПУ" зустрічалася з молодю київською командою "Спарта К". Півтора тайми матчу рахунок у матчі був досить слизький. Більше того "Спарта К" двічі вела у рахунку, що говорить про неабиякий потенціал Киянок і, що нарешті столиця України має справжню футзальну команду, яка виступає під егідою ДСТ "Спартак". Однак, всім достеменно відомо, що на даний момент жодназ українських жіночих футзальних команд не може на рівних сперечатися з "Біличанкою".  Підопічні Колока Володимира Васильовича впевнено та методично розхитували оборону суперниць, шукаючи вразливих місць. І вони знайшлися. Виснаживши суперниць, швидкою грою, дівчата з Коцюбинського забили 7 голів у ворота суперниць протягом останніх 17 хвилин матчу. А ще було 5-6 штанг, поперечини та відмінна гра воротаря команди "Спарта К".










 
Просмотров: 604 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Як ви вважаєте хто переможе в чемпіонаті України?
Всего ответов: 86