Понедельник, 06.05.2024, 14:42
Главная » 2009 » Февраль » 19 » Кубок України 2009 року
Кубок України 2009 року
23:04


Відбувся другий матч 1\2 фіналу розіграшу Кубка України 2009 року з футзалу серед жіночих команд.

  "Біличанка-НПУ" смт Коцюбинське -
"Ніка-педуніверситет" м. Полтава
Результат гри: 5 - 1 (2 - 0)
Голи забивали:
"Біличанка-НПУ": Горобець Аліна №9 (4,53 пен.,56,59), Шеремет Катерина №11 (21)
"Ніка-педуніверситет": Голота Таміла (57)


        У Києві у СК НПУ ім. М.П. Драгоманова "Біличанка-НПУ" прймала полтавську "Ніку-педуніверситет". матч мав принциповий характер. Суперники вже  декілька років поспіль конкурують між собою за лідерські позиції у українському жіночому футзалі. Полтавська команда нині переживає зміну поколінь, тому цікаво було побачити у дії проти чинного чемпіона та володаря Кубка України молодих вихованок Ягодкіна С.Г. та Ягодкіної О.С.
           Зразу ж хочеться відмітити, що полтавчанки, які у чемпіонаті України набрали непогану ходу (виграли останні три поєдинки) ,склали гідну конкуренцію суперницям.

                Матч розпочався з активних дій першої четвірки господарок. Вони спокійно і впевнено розігрували м'яч, шукаючи шпаринки у грамотній обороні полтавчанок. І вже на 4 хвилині Горобець Аліна зуміла відкрити рахунок. Але після цього гра у чемпіонок не пішла. Декілька небезпечних атак завершувалися неточними ударами по воротах.
                Лише на 21 хвилині Шремет Катерина подвоїла рахунок, що в деякій мірі зняло напругу у матчі. Полтавчанки намагалися налагодити контргру, але їх атаки закінчувалися на підступах до штрафного майданчика господарок. Дівчатам з Полтави не вистачало швидкостей та мобільності у виконанні колективних дій, а індивідуальні проходи чітко ліквідовувалися захисницями "Біличанки".
                 У другому таймі манера гри обох команд не змінилася. Господарки атакували, а гості оборонялися лише зрідка турбуючи оборону "Біличанки". І все ж таки у діях господарок не вистачало свіжості і креативу, вони подовгу розігрували комбінації, намагалися розіграти до вірного, а гра як то кажуть "не йшла". І тут своє слово сказала Горобець Аліна, яка тричі поспіль (53, 56,59 хвилини) забила три голи у ворота "Ніки". А на 57 хвилині матчу Голота Таміла, обігравши !!! двох захисниць "Біличанки" забила єдиний гол полтавчанок у цьому поєдинку.
         Був у цьому поєдинку і невеликий період часу, коли протягом однієї хвилини (51,52) полтавчанки мали зрівнювати рахунок. Справа в тому, що господарки досить часто порушували правила гри і  гості отримали право на пробиття 10 - метрових штрафних ударів. Однак чітко виконала свою роботу воротар "Біличанки" Мельничук Ірина.
     До речі про воротарів. Обидва голкіпера провели матч на високому рівні, рятуючи свої команди у багатьох ситуаціях. Особливо це стосується молодої дублеки з полтавської команди, яка продемонструвала дива реакції

       Отож, у другому матчі "Біличанці" треба буде приласти багато зусиль або потрапити до фіналу розіграшу Кубка України.
        Дочекаємося....
Просмотров: 547 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Як ви вважаєте хто переможе в чемпіонаті України?
Всего ответов: 86