Пятница, 29.03.2024, 10:29
Главная » 2009 » Май » 10 » Останній тур Чемпіонату подарував сенсацію і цікавий результат.
Останній тур Чемпіонату подарував сенсацію і цікавий результат.
00:20


         9 травня 2009 року в ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ завершився чемпіонат України з футзалу серед жіночих команд спортивного сезону 2008 - 2009 років.
          Родзинкою туру став матч між столичними командами  "Спарта К" і "НУХТ".  Саме у цій грі вирішувалася доля другого місця чемпіонату. У випадку перемоги команда "НУХТ"  ставала срібним призером чемпіонату, адже всі фахівці схилялися до думки, що "Біличанка-НПУ" зуміє переграти полтавську "Ніку-педуніверситет".
         Однак, ось тут і починаються цікаві речі, якими  славиться футзал. У київському "дербі"  "Спарта К" переграє суперниць з рахунком 4 - 2 і забезпечує  команді з Полтави срібні нагороди. Ще ціквішим було протистояння одвічних суперників "Ніки-педуніверситет" та "Біличанки-НПУ" з смт Коцюбинське. Діючий чемпіон програвав після першого тайму з рахунком 4 - 0 і полтавчанки були певні у своїй перемозі. До того ж, вони могли стати єдиною командою в Україні, яка зуміла б переграти "Біличанку".  Але другий тайм матчу все перевернув з ніг на голову або, якщо бути відвертими повернув все на свої місця. Дівчата з Коцюбинського зуміли не тільки надолужити згаяне - відіграти 4 м'ячі, а й забити переможний гол у ворота суперниць. таким чином рахунок у матчі було зафіксовано 5 - 4 на користь "Біличанки-НПУ" і дівчата з Київщини довели, що на сьогоднішній день вони є дійсно непереможними в Україні.


Комітет жіночого футзалу АМФУ щиро вітає переможця та призерів Чемпіонату!!!



        
Просмотров: 610 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 33