Понедельник, 06.05.2024, 17:52
Главная » 2009 » Май » 16 » У Гребінці Полтавської області точилися спражні баталії а напрузі матчів можуть позаздрити вищолігові змагання.
У Гребінці Полтавської області точилися спражні баталії а напрузі матчів можуть позаздрити вищолігові змагання.
22:06
                                                 
     У період з 13 по 16 травня 2009 року у м. Гребінка Полтавської області  проходила фінальна частина Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 1994 року народження і молодші. 
      на превеликий жаль турнір не зібрав усіх найсильніших.  Донецька "Дончанка-ЦПОР" та Івано-Франківська "ДЮСШ№3", а також Луганська СДЮШОР 1 та Вінницька "Сугатинка" на змагання не прибули. Тим не менше, турнір пройшов у безкомпромісній боротьбі.  У перший день змагань Коцюбинська "Біличанка-ДЮСШ" та Чернігівський "Спартак"  обумовили свої претензії на "золото" впевненими перемогами  суперників.  Не відстали від них і Дніпропетровський "Олімпік" та Харківський "Житлобуд-2". Кожен матч відзначався напруженістю і боротьбою. Кожна з команд не хотіла поступатися і боролася до фінального свистка.
    В останній день турніру у матчі за 3 - 4 місця зустрілися "Житлобуд-2" та "Олімпік". Матч проходив у безкомпромісній боротьбі. Вже на третій хвилині матчу підопічні Кудзієвої Олени відкрили рахунок і "Олімпік" вийшов уперед. Однак Харків'янки створили справжній штурм воріт суперниць і через 2 хвилини зрівняли рахунок. Це Бондар Ірина влучним ударом зрівняла рахунок.  Однак тараканова Валентина ("Олімпік") була іншої думки стосовно результату зустрічі - 2 влучних постріли і рахунок стає 3 - 1 на користь дівчат з Дніпропетровська.   У другому таймі матчу перевагу мала команда з Харкова. Дівчата намагалися розхитати оборону суперниць, вели позиційні атаки, але не зуміли змінити результати матчу. Отож 3 - 1 і "Олімпік" м. Дніпропетровськ, який до речі вперше грав у всеукраїнських змаганнях з футзалу, завойовує бронзові нагороди чемпіонату.
    Справжньою окрасою чемпіонату став матч за перше місце між командами "Біличанка-ДЮСШ" та "Спартак".   З самого початку гри "Біличанка-ДЮСШ" захопила ініціативу і нагнітала ситуацію біля воріт суперниць. Однак чернігівчанки грамотно побудували свої захисні редути і намагалися контратакувати. Боротьба проходила на кожному клаптику майданчика.  Обидві команди віддавали всі сили боротьбі.  Прекрасну гру видали Томілко Інна (Спартак), Кравець Дарина (Спартак),  Мартинюк Тетяна, Дубицька Ірина, Сівакова Дарія (Біличанка). Долю матчу вирішила одна помилка захисниць "Біличанки-ДЮСШ" і з рахунком 1 - 0 перемогу святкувала команда з Чернігова.
    Хоча почуття, які охоплювали фахівців, уболівальників від якісного футзалу у виконанні юних майстринь шкіряного м'яча, говорили про те, що обидві команди достойні першого місця, а найголовніше великої подяки за ту прекрасну гру, яку вони продемонстрували на майданчику.
    Як відзначали фахівці напрузі матчу могли б позаздрити деякі матчі вищої ліги. 

У підсумку турнірна таблиця чемпіонату набула такого вигляду:

1. "Спартак" м. Чернігів
2. "Біличанка-ДЮСШ" смт. Коцюбинське, Київська область
3. "Олімпік" м. Дніпропетровськ

4. "Житлобуд-2" м. Харків
5. "Донтекс" м. Донецьк
6. "КОЛІСП" м. Костопіль, Рівненська область
7. "Жайвір" м. Шпола, Черкаська область
8. "Зміна-СДЮШОР" м. Суми

9. "Надія" м. Гребінка Полтавська область
10. "СДЮШОР-16" м. Київ

  Асоціація міні-футболу (футзалу) України та Комітет жіночого футзалу щиро вітають переможців та призерів змагань

Просмотров: 620 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Як ви вважаєте хто переможе в чемпіонаті України?
Всего ответов: 86