Вторник, 07.05.2024, 20:41
Главная » 2009 » Июль » 16 » "Біличанка-НПУ" перемагає збірну Ірану
"Біличанка-НПУ" перемагає збірну Ірану
23:54

           15 липня 2009 року у спортивному залі Національного університету фізичного виховання і спорту  відбувся перший товариський матч національної жіночої збірної з футзалу Ісламської республіки Іран з українськими командами.
            В цей день честь України захищала команда "Біличанка-НПУ" смт Коцюбинське Київська область. Отож, о 16 годині свисток головного арбітра матчу Олійника Віталія  дав старт першій із трьох запланованих ігор між цими командами.
           
   Склади команд:
 - "Біличанка-НПУ":
1.Мельничук Ірина, 12.Скрипленко Аліна, 2.Солоп Тетяна, 5.Павленко Олена, 4.Лук'яненко Альона, 8.Олійник Віталіна, 9.Горобець Аліна, 11.Шеремет Катерина, 27.Дубицька Ірина, 16.Базилівська Юлія, 32.Конаровська Світлана, 22.Прокопенко Анна, 29.Бесідовська Наталія,15.Форсюк Юлія
  Головний тренер: Колок Володимир

 - "Збірна Ірану":
1.Shiva Amini Nogourani Behzad  2.Fatemeh Sharif Noughabi Mohammad, 3.Raziyen Moradi Habibollah
4.Fatemeh Etedadi Arsalan 5.Behnaz Khayyat Saeid 6.Arezoo Sadaghianezadeh Mohammad Reza
7.Farzaneh Tavasoli Sis Aliakbar  8.Leila Eghban Alireza  9.Samereh Khanban Alireza  10.Sohila Molmole Taraze Aminollah 11.Fahimeh Zarei Hossein 12.Masoumeh Rezazadeh Naghooti Manoochehr 13.Naghmen Moradi Behrouz 14.Marzieh Fathi Ahmad  15.Zivar Babaee Mehrab
Головний тренер: Покотило Людмила

Рахунок матчу: 3 - 2 (2 - 1) на користь команди "Біличанка-НПУ".

      Зустріч розпочалася із розвідки. Кожна з команд намагалася придивитися  одна до одної, адже раніше між собою не зустрічалися. З першого погляду було зрозуміло той факт, що  гравці команди "Біличанка-НПУ" знаходяться у відпустці і повноцінного ігрового тонусу у них немає. дехто втратив швидкість, підводила точність передач тощо. І після однієї з таких помилок гравці збірної Ірану провели швидку контратаку і відкрили рахунок.  Поступово "Біличанка" все впевненіше почувала себе на майданчику.З'являється гострота біля воріт суперниць, все частіше вступає у гру їх воротар.
       Після однієї з комбінацій на правому фланщі атаки Горобець Аліна сильним і точним ударом забиває гол і зрівнює рахунок. Ще до перерви "Біличанка-НПУ" виходить уперед - після дальнього удару м'яч, зрикошетивши від захисниці, влетів у ворота гостей. З таким рахунком команди пішли на перерву.

       У другому таймі ігрової і територіальною ініціативою володіла "Біличанка-НПУ", що вилилося у третій гол у ворота збірної Ірану. Це Юлія Форсюк після вдалої комбінації з кутового у дотик сильним ударом увігнала м'яч у ворота суперниць. 
       наприкінці матчу гості забили другий м'яч у ворота "Біличанки", після помилки молодої футболістки Дубицької Ірини, яка не прикрила зону на правому фланзі оборони. Гол видався курйозним у тому сенсі, що м'яч потрапив у стійку воріт і, вдарившись у спину воротаря "Біличанки" Мельничук Ірини, закотився у ворота.

       А що ж наші гості.  Команда постала дружнім, досить технічним колективом, який має високу кваліфікацію. Технічна майстерність, тактична грамотність, надійність безкомпромісність боротьби - ці якості можна визначити пріорітетними. Але більшість глядачів була здивована ігровою формою спортсменок з Ірану, адже вони грають у спеціальній екіпіровці. 
       Ну а фахівці відмітили, що рівень підготовки команди досить високий. Різкі контратаки часто ставили у безвихідь захист "Біличанки". дівчата з Ірану вміють гарно оборонятися і боротися до кінця за кожний м'яч.
       Тим не менше чемпіон України та володар Кубка України 2009 року, дворазовий володар "Кубка Євразії" - команда "Біличанка-НПУ", навіть у період міжсезоння, чітко підтвердила свій високий потенціал та рейтинг у світовій "табелі про ранги". 
        Ця перемога приємна ще й тим, що дівчата відіграли гандикап у Іранського футзалу, який утворився після матчів чемпіонату світу у Бразилії 2008 року та міжнародного турніру 2009 року, на яких чоловіча збірна України двічі поступилася Іранській чоловічій команді. 
        А 17 липня у спортивному комплексі НПУ ім. Драгоманова відбудеться другий матч між цими командами. Тож буде нагода зрівняти результат.



"Біличанка-НПУ" смт Коцюбинське Київська область


Національна збірна Ісламської республіки Іран


Боротьба точилася на кожному клаптику майданчика



ФОТО ПІСЛЯ МАТЧУ





Просмотров: 886 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Як ви вважаєте хто переможе в чемпіонаті України?
Всего ответов: 86