Четверг, 18.04.2024, 08:17
Главная » 2009 » Июль » 20 » Зіграно ще дві гри зі збірною Ірана
Зіграно ще дві гри зі збірною Ірана
11:23
     17 та 19 липня 2009 року  було зіграно 2 два товариські матчі ФК "Біличанка-93" та збірна Ірану.  Перший з них відбувся у СК НПУ ім. Драгоманова. У ньому основний склад "Біличанки" впевнено переграв своїх опоненток з рахунком 6 - 2.  У цьому матчі українки контролювали ситуацію на майдачику з перших хвилин. ОДнак їхнім комбінаціям гравці збірної Ірану протиставили чітко організовану оборону.  Тому перших хвилин 12 дівчата не змогли відкрити рахунок. Однак потім змінивши тактику - за рахунок індивідуальних дій у завершенні атаки зуміли двічі вразити ворота суперниць. Це зробили Солоп Тетяна та Горобець Аліна.  В одній з рідких, але гострих контратак Іранки зуміли відквитати один м'яч. З таким рахунком команди пішли на перерву. 
     У другому таймі все стало на свої місця - 4 голи влетіло у ворота збірної Ірану, на які вона зуміла відповісти лише одним з 10-метрового удару. 

    А через день  19 липня відбувся ще один матч. Однак у ньому не брала участь "основа" "Біличанки". Дівчата пішли у "перервану" відпустку. Тому Володимир Колок на гру виставив  дублюючий склад, а також "резерв" - дівчат, які вже не беруть активну участь у тренувальному процесі та тих - хто перебуває у декретній відпустці.
     Дуже приємно, що  взяти участь у матчі погодилися Степура Галина і  Гурська Галина. Вони в недалекому минулому входили до основного складу "Біличанки", але через сімейні обставини вимушені були закінчити активні виступи. Так Гурська Галина виховує маленького сина, з яким погодилася побути на час матчу бабуся.
      Третій матч проходив у СК НУФВіС і закінчився перемогою наших гостей з рахунком 5 - 1. Молоді дівчата з "Біличанки" не зуміли перемогти своїх опоненток. та і сама гра у їх виконанні не була досить впевненою. Можливо далося взнаки хвилювання, відсутність ігрового досвіду. Да і таких спортивних споруд наші дівчата не бачать взагалі.  Тим не менше якщо врахувати той факт, що у складі "Біличанки" виступали спортсменки 94, 95, 91 років народження, то результат досить закономірний.

         21 липня у СК НУФВіС о 15.30 відбудеться ще одна гра, в якій поміряються силами  Київська "Спарта К" і збірна Ірану.
Просмотров: 590 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 33