Понедельник, 29.04.2024, 03:45
Главная » 2010 » Январь » 29 » 9 тур чемпіонату буде не повним
9 тур чемпіонату буде не повним
11:37


            30 січня 2010 року пройдуть матчі 9 туру чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги.
             Він буде не повним, адже діючий чемпіон України команда "Біличанка-НПУ" бере участь у міжнародному турнірі з футзалу в Угорщині. Тому матч "Біличанка-НПУ" - "Ковельчанка"  перенесено на кінець лютого 2010 року.

            А завтра пройдуть два матчі, які мають дуже важливе та принципове значення.

 
"НУХТ" м. Київ - "Спарта К" м. Київ
СК "НУХТ". Початок гри 12.00

  Київське "дербі" має принципове значення для обох команд. Господарки майданчика команда "НУХТ", втративши очки у попередньому турі з черкащанками, залишаються на 6 місці. В їх активі лише 7 очок. Тому перемога команді конче потрібна. Крім того, у першому колі змагань "Спарта К" перемогла з рахунком 8 - 0 і дівчатам з "НУХТу" перед своїми уболівальниками необхідно реабілітуватися і показати результат.
  "Спарта К" у попередньому турі програла "Ніці" і втратила третю сходинку у турніріній таблиці. Незапланований програш, підопічних О.Андрющенко, поставив під сумнів стабільність виступів цієї самобутньої і дуже переспективної команди, яка представляє ФСТ "Спартак" м. Києва. Очки їм потрібні як повітря, адже і "Ніка" і "Олімпік" (який у цьому турі відпочиває), і "НУХТ" можуть перегнати столичну команду.


 
"IMG-ЧНУ" м. Черкаси - "Ніка-педуніверситет" м. Полтава.

 СК "Фотоприлад" Початок - 14.00

   Цей матч також має принциповий характер. Господарки закріпилися на 5 місці, однак їх перевага над "НУХТОМ" дуже хитка.  Перемога у цьому турі, при певних варіантах дасть можливість команді ВернигориВ.В. вийти на 3 місце у чемпіонаті.
   Для полтавської "Ніки" цей матч стане теж дуже важливим. підопічним О.С. Ягодкіної необхідно закріпитися на 3 позиції, і наблизитися до "Олімпіка".
І ще один дуже важливий (як на думку автора) момент. Вперше за всю історію вихованки Ягодкіна С.Г. вийдуть на майданчик проти своєї команди. Адже Бутко Лариса, Катулевич Оксана та Голота Таміла у нинішньому сезоні заграні за черкаську команду (з другого кола).
Просмотров: 647 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 33