Четверг, 28.03.2024, 20:58
Главная » 2010 » Февраль » 4 » Чемпіонат України. вища ліга 10 тур
Чемпіонат України. вища ліга 10 тур
23:48

   

          Шостого лютого 2010 року відбудуться матчі чергового туру Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд. Зустрічаються команди:

   "Ковельчанка" Ковельський район  -"IMG-ЧНУ" м. Черкаси

Місце проведення - СК КСДЮШОР" м. Ковель.
Початок матчу - 12.00

   "Ніка-педуніверситет" м. Полтава - "НУХТ" м. Київ
Місце проведення - СК "Педуніверситету"
Початок матчу - 12.00

   "Олімпік" м. Дніпропетровськ - "Біличанка-НПУ" смт. Коцюбинське
Місце проведення - СК "ДГУ"
Початок матчу - 13.30

   Тур обіцяє бути дуже цікавим і принциповим. Центральним матчем, звичайно є зустріч лідерів "Олімпіка" і "Біличанки-НПУ". Цей матч може дати відповідь на питання про майбутнє чемпіонство. Поки що лише Дніпряни зуміли відібрати очки у діючого чемпіона. Перемога у цій зустрічі дасть їм шанс поборотися у майбутньому за золоті нагороди чемпіонату. Ну а "Біличанка-НПУ" так само як і "Олімпік" прагне до максимального результату. До того ж, повернувшись з Угорщини, де дівчата з Приірпіння, зайняли перше місце у престижному міжнародному турнірі, вони захочуть продовжити переможну ходу у чемпіонаті. Горобець Аліна вперше зіграє  у чемпіонаті у ранзі кращої футзалістки світу.
     У Полтаві матч теж обіцяє бути цікавим та напруженим. Втративши 5 очок у двох останніх турах бронзовий призер минулорічного чемпіонату - "НУХТ" просто зобов'язаний перемагати господарок. Адже шосте місце у турнірній таблиці не задовольняє як футболісток, так і керівництво клубу.Їх суперник "Ніка-педуніверситет"  має шанси повернути своє третє місце у разі тріумфу над киянками.
        А на Волині "Ковельчанка" спробує довести, що перемога над "Олімпіком" не була випадковою. Взявши перші три очки дівчата з Волині відчули безперечно радість перемоги і захочуть продовжити боротьбу за вихід до третього кола змагань. А шанси для цього  у них є і непогані.
Просмотров: 626 | Добавил: Александр | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Як ви вважаєте хто переможе в чемпіонаті України?
Всего ответов: 86