Вторник, 07.05.2024, 05:47
Главная » 2009 » Октябрь » 16 » Національна збірна повернулася в Україну
Національна збірна повернулася в Україну
10:39
 
      Сьогодні 16.10. 2009 року національна збірна України з футзалу (жінки) повернулася з Ісламської республіки Іран.  Це був перший офіційний виїзд національної команди за кордон.
        В столиці Ірану наші спортсменки зіграли 3 матчі з національною збірної Ірану, яка здійснює цілеспрямовану підготовку до участі у Чемпіонаті Азії у закритих приміщеннях.
        За інформацією головного тренера Колока В.В. команда провела дуже цікаві та змістовні матчі, два з яких програла з рахунком 5 - 1 та 9 - 4. В останньому матчі наші  дівчата зуміли переграти своїх опоненток з рахунком 2 - 1.
        Виступити успішніше, за словами В. Колока, завадило декілька причин:
 - даптація до місцевих умов
 - незвичне покриття майданчика
 
     До того ж, спортивний сезон в Україні розпочнеться тільки 17 жовтня і гравці ще не набрали оптимальної форми.
 
   нагадаємо Вам, що національна збірна Ірану у липні 2009 року  проводила в Україні навчально-тренувальний збір, на якому зіграла з провідними клубами України. У двох матчах український чемпіон "Біличанка-НПУ" перемогли іранок з рахунком 3 - 2 та 6 - 2, а команда "Спарта К"  програла гостям з рахунком 4 - 0.
Просмотров: 539 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 3
3 Зозуля  
0
Я знаю что такое сменить травяное покрытие на зальное и то, для классных мастеров это не большая проблема.Реально надо оценивать и свои возможности и объективно воспринимать и анализировать промахи и ошибки.А прятаться за какое-то покрытие и адаптацию просто некрасиво.В Киев приезжала сб.Германии женская (большой футбол),их принимали на ЦСКА,и им плохое качество газона не помешало обыграть сб.Украины.
МАРКУ нужно держать всегда и везде!!!

1 Зозуля  
-1
" Виступити успішніше, за словами В. Колока, завадило декілька причин:
- даптація до місцевих умов
- незвичне покриття майданчика..." ... Хороший хирург поможет плохому танцору!!!! Это они в Киеве королевишны были,а как до серьезного дошло так причины помешали.ПОЗОРИЩЕ!!!

2 Daygger  
0
А ты сам в футзал играеш???
знаеш что такое смена покрытия???

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Як ви вважаєте хто переможе в чемпіонаті України?
Всего ответов: 86