Понедельник, 06.05.2024, 23:02
Главная » 2009 » Декабрь » 15 » Сьомий тур Чемпіонату України серед команд вищої ліги стартує 18 грудня.
Сьомий тур Чемпіонату України серед команд вищої ліги стартує 18 грудня.
23:54

           У п'ятницю 18 грудня 2009 року матчем між командами "ІМС" м. Черкаси - "НУХТ" м. Київ розпочнеться 7 тур чемпонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги.

У суботу 19 грудня відбудуться матчі:
"Ніка-педуніверситет" - "Спарта К"

"Олімпік" м. Дніпропетровськ - "Ковельчанка" Ковельський район.

"Біличанка-НПУ" - вихідний.

     
Матчі цього туру є досить визначальними в плані розташування команд у турнірній таблиці. "Так у Полтаві "Ніка-педуніверситет" може закріпитися на третій сходинці турнірної таблиці, перемігши свого прямого конкурента "Спарта К". У киянок, у разі успіху у Полтаві є шанс увійти у трійку лідерів, а маючи гру у запасі, підопічні О. Голоденко, О. Андрущенко та В.Кохановського зроблять усе можливе для перемоги.

     Шанс наблизится до лідерів є у черкаської "ІМС", яка у разі перемоги над столичною "НУХТ", зможе впритур наблизится до лідерів і піти на відпочинок у гарному настрої. Однак, впевнений, іншої думки підопічні Гресь А.В., які після поразки від "Спарта К", прагнутимуть реабітуватися перед керівництвом університету. Крім того, перемога дасть можливість гравцям "НУХТу" залишитися в складі претендентів на медалі.
   
      Один з лідерів чемпіонату "Олімпік" перевірить на міцність "Ковельчанку", а так як основний конкурент "Біличанка-НПУ" вже випереджає дівчат з Дніпропетровська на 2 очки (маючи гру у запасі), підопічним О.Гудзієвої відступати нікуди. Иріють про перші очки у чемпіонаті і дівчата з Волині. З кожним матчем, гра їхньої команди, стає все кращою. Тому і боротьба на майданчику буде точитися протягом всього матчу.

   Отож, інтрига збільшується, а напруга зростає.


Просмотров: 498 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Як ви вважаєте хто переможе в чемпіонаті України?
Всего ответов: 86