Воскресенье, 05.05.2024, 20:03
Главная » 2008 » Декабрь » 3 » 5 тур Чемпіонату України відбудеться 6 грудня
5 тур Чемпіонату України відбудеться 6 грудня
23:54
   6 грудня 2008 року відбудуться матчі 5 туру Чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги.

Зустрічаються команди:

"BMG-ЧНУ" м. Черкаси - "Біличанка-НПУ" смт. Коцюбинське
"Надія" м. Гребінка - "Жилстрой-2" м. Харків
"Ніка-педуніверситет" м. Полтава - "НУХТ" м. Київ

    матчі обіцяють багато цікавого. Зокрема, після дво поспіль поразок черкащанки приймуть удома чинного чемпіона України. Чи вдасться їм створити сенсацію та змусити капіталювати дівчат з Київщини?. На це дасть відповідь гра.
       Хоча на думку експертів, які спостерігають за перебігом подій у жіночому футзалі, "Біличанка-НПУ" не має в даний час конкурентів і зуміє. навіть у ослабленому складі перемогти своїх опонентів. Тим не менше за інформацією із стану "Біличанки" - команда серйозно налащтовується на гру, жодної розслабленості у гравців немає. Адже і у складі черкащанок є досить досвідчені спортсменки, які мають великий досвід виступів у змаганнях.  

    Команда "Жилстрой-2", після поразки у кубковому матчі від "НУХТу" захоче покращити своє турнірне становище у чемпіонаті, відібравши очки у "Надії". Чи погодяться з цим дівчата Володимира Жили, покаже суботня гра. У будь-якому випадку легкою цю гру для харків'янок не назвеш.

     Ну і звичайно. у м. Полтава, одна з найтитулованіших команд України "Ніка" буде приймати срібного призера минулорічної першості. Обидві команди мають очкові втрати, і будуть грати на перемогу. Обидва клуби значно омолодили склад, що  не вплинуло на бажання дівчат здобувати перемоги у іграх чемпіонату.

Про результати туру та підсумки 4 турів читатйте найближчим часом
Просмотров: 673 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 33