Воскресенье, 19.05.2024, 04:02
Главная » 2008 » Декабрь » 17 » 7 тур чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги
7 тур чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги
22:43

         Перший етап чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги добігає свого екватору.  20 грудня 2008 року відбудуться матчі 7 туру змагань, в якому зустрічаються команди:

«Жилстрой-2» м. Харків – «НУХТ» м. Київ

«Ніка-педуніверситет» м. Полтава – «BMG-ЧНУ» м. Черкаси

«Надія-ДЮСШ» м. Гребінка – «Спарта К» м. Київ

          Останній тур першого кола  цікавий заочним протистоянням «Спарта К» та «НУХТ». Обидві команди виступають на виїзді. Однак, вірогідність втрати очок у команди «НУХТу» більша. Адже після невиїзду на матч 6 туру харківський «Жилстрой-2», має реабілітуватися і взяти очки у матчі з Київським «НУХТом». До того ж «Жилстой-2»  вибув із розіграшу Кубка України завдяки «зусиллям» «НУХТу». Отож, нас чекає цікавий матч, в якому будуть розігруватися 6 очок. У разі перемоги господарі наздоженуть НУХТ за кількістю очок перед перервою у змаганнях.  З такою позицією не погодяться підопічні А. Гресь, які вже втратили на початку змагань очки і не мають бажання наступати двічі на одні й ті самі «граблі».

         Цікавим буде і гребінківське протистояння. У матчі 6 туру «Надія» взяла перші очки за час виступів у вищій лізі. Дівчатам з невеличкого містечка на Полтавщині не вистачило зовсім небагато, аби переграти «Жилстрой-2». Тому на цю гру вони будуть налаштовуватися як на останній бій. Їм протистоятиме молода і дуже амбітна команда «Спарта К». Підопічні О.Голоденко сподіваються на успішний результат у матчі, адже він дасть їм можливість вийти  на 2 позицію у чемпіонаті.

     Великого значення для обох команд має і зустріч у Полтаві, де місцева «Ніка»  прийматиме черкащанок. І тій , і іншій команді вкрай потрібні очки, аби не відстати від лідерів змагань. Тому бій буде безкомпромісний.

        Закінчив виступи у першому колі лідер чемпіонату «Біличанка-НПУ» смт. Коцюбинське Київська область. Підопічні В. Колока перемогли у всіх матчах першого кола і мають 100% результат.

   

Просмотров: 604 | Добавил: Александр | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Друзья сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 33